Rezultat remarcabil la Divizia B de seniori!

Echipa clubului nostru s-a clasat pe locul V in seria Bucureşti a Campionatului Naţional Divizia B, la finalul unei evoluţii deosebite. Alcătuită din doi seniori şi trei juniori şi având poziţia 11 pe lista de start cu 13 echipe, ACS M.M. Mihail Marin a reuşit să încheie la egalitate sau chiar să câştige meciuri cu echipe mai bine cotate.

Pe lângă cei doi antrenori-jucători Ştefan Baciu şi Simeon Onuţ, în echipă au fost selecţionaţi trei juniori activi şi cu rezultate bune în ultimele competiţii: Luca Teodorescu, Andrei Nicolaescu şi Teodor Băeţii. Experienţa de joc a antrenorilor le-a dat încredere juniorilor, care şi-au valorificat la tabla de joc cunoştinţele acumulate la antrenamente, dând dovadă de seriozitate. Ei au încercat, şi chiar au reuşit, să se ridice la nivelul seniorilor, punctând decisiv în unele partide.

După un început dificil datorat unui efectiv incomplet, toţi jucătorii s-au mobilizat, demonstrând un spirit combativ, care le-a adus în final două victorii de meci şi trei rezultate de egalitate. Datorită spiritului de echipă, juniorii au reuşit să întoarcă rezultatul în două meciuri cu echipe mai bine cotate, CS Universitar de Şah Bucureşti şi Chindia Târgovişte, la capătul unor partide care au durat peste patru ore şi care au fost urmărite de o numeroasă asistenţă.

Îmbucurătoare este încăpăţânarea juniorilor de a puncta, de a contribui la acumularea punctelor necesare unei clasări merituorii, precum şi spiritul lor combativ. De altfel, ce poate fi mai frumos pentru un antrenor, decît să realizeze că visele prind contur, că încercarea de a crea buni sportivi, şi implicit oameni deosebiţi, începe să se materializeze…

Felicitări întregii echipe, bucuroşi pentru această clasare!

Colaboratori