Politică de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Informații generale

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi prin site-ul nostru web.

.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

sahclubmihailmarin.ro este denumirea a ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV “M.M.MIHAIL MARIN”, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Aleea Ariniș  nr. 2A, sector 6, cu număr de ordine în Registrul Special 80/30.05.2012, cod unic de înregistrare fiscală 30307679 (în continuare “sahclubmihailmarin.ro” sau “noi”). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri.

Informații colectate

 

 Informații personale: Pentru a vă abona la newsletter-ul nostru  vă solicităm să furnizați adresa de e-mail.. Această informație este singura colectată în momentul înregistrării pentru newsletter și este stocată într-o bază de date securizată.

Scopul colectării informațiilor

 Newsletter: Adresa dvs. de e-mail este colectată pentru a vă trimite actualizări periodice, știri și informații legate de sahclubmihailmarin.ro și domeniul șahului.

Securitatea informațiilor

sahclubmihailmarin.ro depune eforturi considerabile pentru a vă proteja informațiile personale. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora.

Partajarea informațiilor cu terțe părți

sahclubmihailmarin.ro nu vinde, nu închiriază și nu transferă adresele de e-mail ale utilizatorilor către terțe părți.

Drepturile utilizatorilor

 Utilizatorii pot să solicite ștergerea sau actualizarea informațiilor personale furnizate la înregistrare. Pentru astfel de solicitări sau întrebări legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa office@sahclubmihailmarin.ro.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate

Contact

 Pentru întrebări sau preocupări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa office@sahclubmihailmarin.ro.

Mulțumim pentru încrederea acordată sahclubmihailmarin.ro!

Colaboratori