Locul 3 în Campionatul Național pe echipe de seniori – Divizia B, seria București!

Echipa masculină a clubului nostru a participat, pentru prima oară, la Campionatul României de seniori – Divizia B, în noul format. Competiția s-a jucat pe durata mai multor luni, cu un singur meci programat la sfârșit de săptămână. Clasarea pe locul al 3-lea din cinci echipe, dintre care una alcătuită din mari maeștri, reprezintă un rezultat onorabil.

Jucătorii de bază au fost cei doi seniori, Ștefan Baciu și Simeon Onuț și cei doi juniori experimentați, Iustin Toma și Bogdan Antohi. Lor li s-au alăturat Matei Casandra, Alexndru Hogaș și Leonard Vasiloi, care au jucat cu curaj în meciuri care, poate, li s-au părut ca având o miză copleșitoare. Importantă a fost forța echipei care a reușit să scoată puncte în fiecare meci și care a câștigat două din cele patru meciuri disputate.

Scopul participării la această competiție a fost să rulăm cât mai mulți copii la aceste meciuri pentru a căpăta experiență în partidele cu seniorii, pentru a ’’experimenta” spiritul de echipă și pentru a-și întări forța de joc.

Felicitări tuturor sportivilor noștri care ne-au reprezentat în acestă competiție și care au contribuit la obținerea unui rezultat frumos!

Colaboratori