Încep cursurile de vară!!!

Vino la cursurile noastre de vară pentru a transforma acest anotimp în cea mai fierbinte amintire a verii!

Abonamente flexibile și teme interesante! Un mod atractiv de a petrece vacanța!!!

Vă invităm să participați la cursurile de vară ale clubului nostru, care vor avea loc pe perioada vacanței de vară în lunile iunie și iulie, începând cu data de 6 iunie 2023.

Acestea vor avea loc la sediul clubului nostru din str. Tânganului nr.38.

Cursurile vor fi organizate in sesiuni de două sau trei săptămâni pe toată durata lunilor iunie și iulie, dvs putând alege perioada în funcție de programul dvs de vacanță.

Săptămânile alese nu trebuie să fie neapărat consecutive, pot cuprinde o perioada de pauză (dacă sunteți plecați din București), cu condiția să ne anunțați exact perioada.

Pentru a participa la cursurile de vară, puteţi opta pentru unul din cele trei abonamente: Abonamentul Clasic, Abonamentul Blitz sau Abonamentul Basic.

Abonamentul Clasic se va desfăşura pe o perioadă de trei săptămâni, în fiecare zi de marți şi joi, începând cu data de 6 iunie 2023 și cuprinde 6 ședințe de o oră și jumătate.

Preţul Abonamentului Clasic este de 330 de lei.

Abonamentul Blitz se va desfăşurape o perioadă de două săptămâni, în fiecare zi de marți şi joi, începând cu data de 6 iunie 2023 și cuprinde 4 ședințe de o oră și jumătate.

Preţul Abonamentului Blitz este de 220 de lei.

Abonamentul Basic va cuprinde doar 3 ședințe de o oră și jumătate, cu alegerea perioadei de desfășurare de către dvs.

Preţul Abonamentului Basic este de 170 de lei.

Aceste abonamente au fost gândite pe perioade diferite de timp pentru a pute a opta în funcţie de programul dvs de vacanţă.

Plata abonamentelor se realizează la inceputul perioadei alese de dvs.

Zilele de desfasurare a cursurilor de sah vor fi marti si joi.

Pentru detalii și programări ne puteți contacta pe mail la adresa office@sahclubmihailmarin.ro sau telefonic la numărul 0736-635.870.

Vă așteptăm cu drag să ne petrecem vara împreună cu șah și bucurie!

Colaboratori