Cursuri de vară

Vă invităm să participați la cursurile de vară ale clubului nostru, care vor avea loc pe perioada vacanței de vară în lunile iunie și iulie, începând cu data de 20 iunie 2022.
Acestea vor avea loc la sediul clubului nostru din str. Tânganului nr.38.

Cursurile vor fi organizate in sesiuni de două sau trei săptămâni pe toată durata lunilor iunie și iulie, dvs putând alege perioada în funcție de programul dvs de vacanță.
Pentru a participa la cursurile de vară, puteţi opta pentru unul din cele trei abonamente: Abonamentul Clasic, Abonamentul Blitz sau Abonamentul Standard.

Abonamentul Clasic presupune 6 ședințe/ 3 săptămâni cu durata de o oră și jumătate. Prețul acestui abonament este de 250 lei.

Abonamentul Blitz presupune 4 ședințe/ 2 săptămâni cu durata de o oră și jumătate. Prețul acestui abonament este de 170 lei.

Abonamentul Standard presupune 3 ședințe/ 3 săptămâni cu durata de o oră și jumătate. Prețul acestui abonament este de 125 lei.

Plata abonamentelor se realizează la inceputul perioadei alese de dvs. 

Zilele de desfasurare a cursurilor de sah vor fi marti si joi.

Pentru detalii și programări ne puteți contacta pe mail la adresa office@sahclubmihailmarin.ro sau telefonic la numărul 0736-635.870.

Vă așteptăm cu drag să ne petrecem vara împreună cu șah și bucurie!

Colaboratori