Cursuri de vară la sediul clubului nostru de șah

Vă invităm să participați la cursurile de vară ale clubului nostru, care vor avea loc pe perioada vacanței de vară în lunile iunie și iulie, începând cu data de 25 iunie 2024.

Acestea vor avea loc la sediul clubului nostru din str. Tânganului nr.38.

Cursurile vor fi organizate in sesiuni de trei, patru sau șase ședințe începând cu data de 25 iunie și pe toată durata lunii iulie, dvs putând alege perioada în funcție de programul dvs de vacanță.

Ședințele alese nu trebuie să fie neapărat consecutive, pot cuprinde o perioada de pauză (dacă sunteți plecați din București), cu condiția să ne anunțați exact perioada.

Pentru a participa la cursurile de vară, puteţi opta pentru unul din cele trei abonamente: Abonamentul Clasic, Abonamentul Blitz sau Abonamentul Basic.

Abonamentul Clasic va cuprinde 6 ședințe de o oră și jumătate, cu alegerea perioadei de desfășurare de către dvs, în zilele de marți şi joi, începând cu data de 25 iunie 2024.

Ședințele se vor desfășura între orele 16:45-18:15 sau 18:30- 20.

Şedinţele vor cuprinde lecţii tactice şi strategice, cu informaţii despre renumiţi campioni mondiali, mari jucători contemporani, jucători în plină ascensiune, elemente pentru îmbunătățirea jocului şi alte informaţii care vor îmbogăţi cultura şahistă a copiilor. Acestea vor avea un format mai “prietenos”, o combinaţie între noţiuni necesare şi partide distractive! Ele se vor încheia cu partide între participanţi, mini concursuri între elevii grupei, clasice sau tematice, pentru a întreţine abilităţile practice.

Preţul Abonamentului Clasic este de 330 de lei.

Abonamentul Blitz va cuprinde 4 ședințe de o oră și jumătate, cu alegerea perioadei de desfășurare de către dvs, în fiecare zi de marți şi joi, începând cu data de 25 iunie 2024.

Ședințele se vor desfășura între orele 16:45-18:15 sau 18:30- 20.

Preţul Abonamentului Blitz este de 220 de lei.

Abonamentul Basic va cuprinde doar 3 ședințe de o oră și jumătate, cu alegerea perioadei de desfășurare de către dvs, în fiecare zi de marți şi joi, începând cu data de 25 iunie 2024.

Ședințele se vor desfășura între orele 16:45-18:15 sau 18:30- 20.

Preţul Abonamentului Basic este de 170 de lei.

Aceste abonamente au fost gândite pe perioade diferite de timp pentru a putea opta în funcţie de programul dvs de vacanţă.

Vă rugăm să ne informaţi pentru ce abonament și perioadă optaţi.

După terminarea unui abonament, aveți posibilitatea de a alege alt abonament, pe o nouă perioadă de timp, în funcție de concediul dvs, pană la sfîrșitul lunii iulie 2024.

Vă aşteptăm cu drag să petrecem timpul liber împreună, îmbogăţindu-ne cunoștințele şahiste, dezvoltându-ne abilitățile de joc și distrându-ne în acelaşi timp!

Haideți să învățăm ceva nou împreună sau să ne perfecționăm jocul!

Colaboratori