Clubul de șah M.M. Mihail Marin și-a deschis porțile tuturor iubitorilor de șah!

Clubul de șah M.M. Mihail Marin

Clubul de șah M.M. Mihail Marin organizează cursuri de șah, lecții de șah pentru copii și concursuri de șah în București într-un sediu modern și primitor din sectorul 6.

Vă invităm să pătrundeți în lumea feerică a șahului, să dezlegați tainele acestui sport îndrumați de antrenorii noștri și să petreceți momente de neuitat participând la concursurile și activitățile clubului!

Clubul de șah M.M. Mihail Marin dorește să fie alături de fiecare copil prin intermediul șahului, dezvoltând imaginația și creativitatea acestuia, permițând un mod personal de abordare a partidei de șah și de manifestare a personalității în cel mai creativ mod.

Șahul, sportul minții, conferă o dezvoltare armonioasă a copilului, îl ajută în luarea deciziilor în mod rapid și cu acuratețe sub presiunea timpului, o abilitate extrem de utilă pentru îmbunătățirea notelor la examenele școlare.

Datorită profunzimii conceptelor care stau la baza regulilor jocului de șah, a regulilor clare și precise care domină întrega partidă, șahul îi învață pe copii să gândească în mod logic și eficient, ajutându-i să selecteze cea mai bună alegere dintr-un număr mare de opțiuni.

Colaboratori