”Cupa lui Cireşar”: ultimul concurs de şah înaintea vacanţei de vară!

Sâmbătă, 14 iunie 2014, s-a desfăşurat a doua ediţie a concursului de şah „Cupa lui Cireşar”, ultimul turneu al clubului nostru înaintea vacanţei de vară.

Toţi participanţii au venit cu o ambiţie mare: de a câştiga marele premiu şi cupa concursului!

Atracţia competiţiei de şah s-a dovedit mai puternică decât o după-amiază petrecută în parc, la strand sau pe terenul de sport!

 

Şi lupta a fost strânsă, câştigătorul concursului fiind desemnat prin departajare pe baza coeficienţilor. Şansa a fost în favoarea unor jucători care au luptat cu dârzenie până în final şi care şi-au folosit concentrarea şi cunoştinţele ca principale arme secrete ale victoriei! Dar şi cei care au fost mai puţin inspiraţi la acest turneu au promis că se vor „răzbuna” la  concursul viitor şi îşi vor ascuţi „săbiile” pentru luptă.

Tinerii jucători au depus eforturi pentru a realiza partide frumoase, care au avut ca ţel maturi cât mai spectaculoase. Ei au luptat cu îndârjire în faţa unor jucători mai experimentaţi şi s-au implicat emoţional în toate partidele susţinute.

La această ediţie a concursului nostru l-am avut ca invitat special pe Teo Anghel, câştigătorul concursului „Pion de mai junior”. Reprezentant al micilor învăţăcei de la grădiniţă, mezinul competiţiei a început concursul cu emoţii mari, având în faţa sa adversari mult mai experimenţaţi, care parcă nu ţineau cont de faptul că el abia ajungea la masa de joc! Fiind un luptător, Teo a reuşit să se concentreze şi să pună probleme adversarilor săi. Şi a câştigat şi o partidă, în care a condus frumos jocul către mat!

Felicitări participanţilor pentru curajul cu care au intrat la joc şi pentru pasiunea lor pentru şah!

Vă dorim cât mai multe succese la competiţiile de şah pe care sperăm că le veţi juca pe durata vacanţei!

Vacanţă plăcută ... alături de tabla de şah!

Clasamentul concursului îl puteţi vedea aici!

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2020 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.