Cupa ”Pion de mai” _ ediţia a II a

Sâmbătă, 17 mai 2014, în acelaşi timp cu competiţia celor mai mici membri ai clubului nostru, s-a desfăsurat şi întrecerea „veteranilor”.

La linia de start au sosit cei mai împătimiţi jucători, dornici să câştige trofeul acestui turneu. Şi lupta nu a fost deloc uşoară, unii participanţi profitând de experienţa acumulată la Campionatele Naţionale de Juniori de la Căciulata.

Încrâncenarea şi ambiţia şi-au spus cuvântul la toate mesele, iar determinarea jucătorilor  a intervenit decisiv în situarea lor pe podium. Au fost şi răsturnări de situaţii, chiar şi la primele mese! Dar spiritul sportiv a dominat şi sperăm că neşansele unor jucători îi vor ambiţiona pe viitor să aloce mai mult timp atât studiului, cât şi participării la cât mai multe competiţii.

Câştigătorul turneului a terminat competiţia neînvins, jucându-şi şansa în toate partidele şi luptând concentrat până la final.

Toţi jucătorii au reuşit să creeze partide frumoase, cu idei de joc curajoase, care denotă un real progres faţă de concursurile anterioare. Şi totul se datorează pasiunii faţă de acest sport minunat, sportul minţii! Îi dăm dreptate lui Bobby Fischer, care afirma: ”Poţi fi bun în şah numai dacă îţi place jocul”.

Felicitări tuturor participanţilor!

Puteţi urmări clasamentul turneului aici!

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2020 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.