Cupa ”Pion de mai” junior: primul turneu de şah al celor mai mici membri ai clubului nostru

Cei mai tineri membri ai clubului nostru au fost puşi în faţa unei confruntări inedite: prima lor competiţie de şah! O competiţie adevărată, unde nu ne putem retrage mutările, nu îl îndemnăm pe adversar să mute când acesta gândeşte, unde timpul este limitat şi regulile sunt stricte, asemenea competiţiilor oficiale!

Şi iată că cei mici au făcut faţă si au sfârşit cu bine primul lor turneu de şah!

Au fost şi lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe, dorinţa câştigării medaliei de aur şi cupei fiind mare. Dar pe noi ne bucură aceste lacrimi, deoarece presupun ambiţie, iar ambiţia este motrul progresului. Şi ambiţia dublată de multă muncă reprezintă succes!

O altă noutate a fost introducerea ceasului de şah şi controlul timpului. Unii copii au fost favorizaţi de limitarea timpului de gândire, în timp ce alţi copii au pierdut partide câştigate prin epuizarea timpului alocat partidei. Dar, ca şi în viaţă, la diverse competiţii sau examene nenumărate, este foarte important să ştim să folosim în mod util timpul pe care îl avem la dispoziţie.

Noi sperăm ca acestă primă încercare să îi pregătească pe cei mici să facă faţă tuturor provocărilor, îi aşteptăm la antrenamente şi la alte turnee organizate de clubul nostru în sprijinul celor dornici de perfecţionare! Vă aşteptăm să veniţi cu toate „armele şahiste”, atât tactice, cât şi strategice, cu ambiţie şi poftă de joc!

Felicitări tuturor participanţilor pentru spiritul lor combativ şi ... câştigătorilor!

Puteţi urmări clasamentul turneului aici! 

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2020 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.