Simultan susţinut la Şcoala Generală nr. 206

Sâmbătă, 17 mai 2014, a avut loc simultanul de şah susţinut de clubul nostru la şcoala Generală nr. 206.

Acesta este începutul unei colaborări fructuoase, care, prin bunăvoinţa doamnei directoare Roxana Slăvescu, promovează şahul în şcoală şi aduce în faţa tablei de şah toţi copiii pasionaţi de şah, care iubesc sportul minţii si al imaginaţiei. Frumuseţea şi complexitatea şahului îi învaţă pe copii să gândească în mod logic şi eficient, le conferă o dezvoltare armonioasă, sprijinindu-i pe tot parcursul procesului de învăţare din şcoală. Mulţumim pentru susţinere şi vă dorim cât mai multe rezultate frumoase atât în acest domeniu, cât şi la competiţiile şcolare!

Şi nu mare ne-a fost surpriza să vedem că la acest simultan a participat şi un jucător de şah cu rezultate deosebite în competiţiile de juniori şi seniori: Alexandru Gheorghiu! El este un împătimit al şahului şi, totodată, un elev deosebit al acestei şcoli. După participarea la simultan, Alexandru şi-a îndreptat grăbit paşii către un alt turneu desfăşurat în Bucureşti, care urma să înceapă în cursul dimineţii de sâmbătă. Mult succes, Alexandru!

După desfăşurarea simultanului, elevii şcolii 206 s-au înfruntat în faţa tablei cu 64 de pătrăţele, petrecându-şi într-un mod deosebit de plăcut timpul liber.

În speranţa că a fost o sâmbătă aparte, dorim ca aceste activităţi sa devină frecvente şi să adune în jurul mesei de şah toţi mai mulţi copii!

                                 DSCF5065.jpg DSCF5068 DSCF5059                                

                                                 DSCF5076.jpg DSCF5073.jpg

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2020 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.