Concursul "Rege de Noiembrie" - Confruntarea creativitatii si ambitiei!

Cea de-a doua ediţie a concursului "Rege de noiembrie" a confirmat dragostea pentru şah a "bătrânilor" clubului nostru, dar şi ambiţia şi entuziasmul celor mai mici, care vor nu numai să îi ajungă, ci să îi şi depăşească pe "veterani".
În încercarea de a fi victorioşi, toţi participanţii au pus suflet în construirea unor partide frumoase! Atenţia şi ambiţia au fost elementele decisive care au condus la departajarea concurenţilor.

Ocupanţii primelor locuri au dovedit seriozitate, concentrare, creativitate, ambiţie, dublate de munca, fiind adevărate exemple demne de urmat!
Câştigătorul concursului s-a mobilizat exemplar după duşul rece din prima rundă şi a tratat toate partidele foarte serios, punând în luptă toate armele necesare victoriei!
Lupta a fost foarte strânsă pentru următoarele locuri în clasament! Nici gradul de rudenie nu a mai contat, chiar şi propriul frate fiind un adversar de temut. Spiritul beligerant a dăinuit numai pe tabla celor 64 de pătrăţele!

Au fost şi răsturnări de situaţii, şanşe şi neşanse, bucurie şi necaz!
Toti jucătorii, de la mic la mare, au luptat cu încredere pentru victoriile obţinute, au pus probleme adversarilor şi au încercat să realizeze maturi cât mai spectaculoase.
În concluzie, multe vise se pot realiza cu ajutorul şahului, cu ambiţie şi ... multă muncă!

Felicitări participanţilor!

 

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2020 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.