Pe podiumiul Campionatelor Naționale de șah pe echipe de juniori de la Iași!

În perioada 10-18 iulie 2021 au avut loc Campionatele Naționale de șah pe echipe de juniori și tineret, gazda acestui concurs important fiind Iașul.

Această competiție s-a desfășurat în trei secțiuni: șah clasic, șah rapid și blitz și a fost organizată pe categorii de vărstă.

La startul competeției au participat echipe de fete și băieți din toată țara.

Clubul nostru a participat cu o echipă alcătuită din patru sportivi, sub îndrumarea lui Ștefan Baciu, antrenor și jucător cu experiență.

Cei patru sportivi care ne-au reprezentat, Tudor Cruceru-Uceanu, Toma Iustin, Nicoleascu Andrei și Bogdan Antohi, au avut un parcurs frumos, au luptat pentru fiecare jumătate de punct cu toate resursele, s-au bucurat împreună de meciurile câștigate și s-au încurajat atunci când Fortuna nu a fost de partea lor.

Importantă a fost atmosfera de colegialitate care a domnit pe toată perioada concursului, care i-a ajutat pe băieți să joace cu încredere și care, cu siguranță, a creat strânse prietenii.

Dacă în competiția de șah clasic sportivii noștri s-au încălzit, obținând o clasare peste numărul de start și puncte câștigate la Elo la adversari mai bine cotați, la competițiile de șah rapid și blitz ei au fost răsplătiți cu medalii!

Două medalii de bronz la secțiunile șah rapid și blitz!

Felicitări, băieți, mult succes la următoarele competiții!

Pe toată durata competiției, alături de noi a fost sponsorul nostru Roomalert Atlas Systems, care ne-a susținut și încurajat permanent!

Mulțumim sponsorului nostru, Roomalert Atlas Systems, care ne-a acordat toată încrederea!

            

            

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

viorica-ursuleacth

 

VIORICA URSULEAC

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2022 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.