Încep înscrierile la cursurile de șah ale clubului nostru!

Vrei să ai un copil deştept şi ambiţios?

Educăm inteligenţa prin şah, învăţăm copiii să gândească, formăm campioni!

Dezvoltăm aptitudini ca respect, corectitudine, seriozitate, implicare, perseverență, asumare, planificare, anticipare!

Începând cu data de 12 septembrie 2022 ne reluăm activitatea șahistă!

Cursuri de iniţiere şi pregătire la toate nivelurile pentru copii şi adolescenţi!

Lecții de șah la sediul clubului și online! Pentru copii și adulți!

Sprijinim folosirea tehnologiei în cadrul lecțiilor online pentru însușirea noțiunilor șahiste!

Vino şi tu în spațiosul nostru sediu din sectorul 6!

Fii un nou membru al echipei noastre!

JOACĂ ȘAH!!!

           

           

           

Cursuri de vară

Vă invităm să participați la cursurile de vară ale clubului nostru, care vor avea loc pe perioada vacanței de vară în lunile iunie și iulie, începând cu data de 20 iunie 2022.
Acestea vor avea loc la sediul clubului nostru din str. Tânganului nr.38.

Cursurile vor fi organizate in sesiuni de două sau trei săptămâni pe toată durata lunilor iunie și iulie, dvs putând alege perioada în funcție de programul dvs de vacanță.
Pentru a participa la cursurile de vară, puteţi opta pentru unul din cele trei abonamente: Abonamentul Clasic, Abonamentul Blitz sau Abonamentul Standard.

Abonamentul Clasic presupune 6 ședințe/ 3 săptămâni cu durata de o oră și jumătate. Prețul acestui abonament este de 250 lei.

Abonamentul Blitz presupune 4 ședințe/ 2 săptămâni cu durata de o oră și jumătate. Prețul acestui abonament este de 170 lei.

Abonamentul Standard presupune 3 ședințe/ 3 săptămâni cu durata de o oră și jumătate. Prețul acestui abonament este de 125 lei.

Plata abonamentelor se realizează la inceputul perioadei alese de dvs. 

Zilele de desfasurare a cursurilor de sah vor fi marti si joi.

Pentru detalii și programări ne puteți contacta pe mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la numărul 0736-635.870.

Vă așteptăm cu drag să ne petrecem vara împreună cu șah și bucurie!

 

Am aprins luminile de Crăciun în parcul Drumul Taberei!!!

Băieții noștri de bronz, Iustin Toma, Andrei Nicolaescu şi Bogdan Antohi, au aprins luminile de Crăciun în parcul Drumul taberei!

Medaliaţii din acest an ai clubului nostru la Campionatele Naționale de șah pe echipe au aprins luminile de Crăciun în cursul unei festivităţi organizate de Primăria Sectorului 6 în Parcul Drumul Taberei, cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun ”West Side Christmas Market”.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, a discutat cu Iustin, Andrei şi Bogdan, fiind încântat de performanţa lor. Sub privirile unei numeroase asistenţe care a numărat secundele, Iustin, Andrei şi Bogdan au apăsat pe buton, iar parcul şi târgul de Crăciun amenajat în cuva lacului de agrement au început să strălucească în lumina multicoloră a becurilor.

Iustin Toma (14 ani), Andrei Nicolaescu (13 ani) și Bogdan Antohi (13 ani) sunt elevi de gimnaziu şi jucători de şah, legitimaţi la ACS MM Mihail Marin din cartierul Drumul Taberei.

Echipa clubului de şah ACS MM Mihail Marin din sectorul 6 a fost pregătită de maestrul FIDE Ştefan Baciu.

Mult succes mai departe, băieți!

                                                                           

                                 

Pe podiumiul Campionatelor Naționale de șah pe echipe de juniori de la Iași!

În perioada 10-18 iulie 2021 au avut loc Campionatele Naționale de șah pe echipe de juniori și tineret, gazda acestui concurs important fiind Iașul.

Această competiție s-a desfășurat în trei secțiuni: șah clasic, șah rapid și blitz și a fost organizată pe categorii de vărstă.

La startul competeției au participat echipe de fete și băieți din toată țara.

Clubul nostru a participat cu o echipă alcătuită din patru sportivi, sub îndrumarea lui Ștefan Baciu, antrenor și jucător cu experiență.

Cei patru sportivi care ne-au reprezentat, Tudor Cruceru-Uceanu, Toma Iustin, Nicoleascu Andrei și Bogdan Antohi, au avut un parcurs frumos, au luptat pentru fiecare jumătate de punct cu toate resursele, s-au bucurat împreună de meciurile câștigate și s-au încurajat atunci când Fortuna nu a fost de partea lor.

Importantă a fost atmosfera de colegialitate care a domnit pe toată perioada concursului, care i-a ajutat pe băieți să joace cu încredere și care, cu siguranță, a creat strânse prietenii.

Dacă în competiția de șah clasic sportivii noștri s-au încălzit, obținând o clasare peste numărul de start și puncte câștigate la Elo la adversari mai bine cotați, la competițiile de șah rapid și blitz ei au fost răsplătiți cu medalii!

Două medalii de bronz la secțiunile șah rapid și blitz!

Felicitări, băieți, mult succes la următoarele competiții!

Pe toată durata competiției, alături de noi a fost sponsorul nostru Roomalert Atlas Systems, care ne-a susținut și încurajat permanent!

Mulțumim sponsorului nostru, Roomalert Atlas Systems, care ne-a acordat toată încrederea!

            

            

Antrenorii noștri sunt campioni naționali!

În perioada 5-11 iulie 2021 s-au desfășurat Campionatele Naționale de șah pentru veterani în localitatea Techirghiol. Antrenorii noștri Luiza Marin, Otilia și Ștefan Baciu au cucerit numeroase medalii la probele disputate în cadrul acestui campionat.

Luiza Marin deține trei titluri naționale la probele de șah clasic, șah rapid, dezlegări de probleme și o medalie de bronz la proba de blitz.

Ștefan Baciu deține titlul național la șah clasic și medalia de argint la șah rapid, iar Otilia Baciu întregește seria frumoaselor rezultate cu o medalie de argint la blitz și una de bronz la șah rapid.

Frumoasa experiență a acestor campionate și bucuria rezultatelor  vor fi împărtășite cu mult drag copiilor clubului nostru. Felicitări!

Antrenori_Techirghiol 2021.jpg

Antrenori

mihail-marinth

 

MIHAIL MARIN

 

Mai mult

luiza-marinth

 

LUIZA MARIN

 

Mai mult

 

otilia-baciuth 

 

OTILIA BACIU

 

Mai mult

 

stefan-baciuth

 

STEFAN BACIU

 

Mai mult

 

george-grigoreth.jpg

 

GEORGE-GABRIEL

  GRIGORE

 

Mai mult

 

viorica-ursuleacth

 

VIORICA URSULEAC

 

Mai mult

 

ionut-iamandith

 

IONUȚ IAMANDI

 

Mai mult

 

Copyright © 2014 - 2022 Sah Club Mihail Marin. Toate drepturile rezervate.